VESTAVNÁ TROUBA

Zpět
Další
- Kompletní specifikace
- VESTAVNÁ TROUBASkladem13 000 Kč10 744 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Do Vaší nové LAICOS kuchyně jsme schopni dodat i vestavěné spotřebiče od značky FRANKE. Pečící troubu nabízíme v černém provedení:
Trouba Franke Smart FSM 86 H BK
Parametry
- Počet funkcí: 8 manuálních funkcí + 1 speciální funkce
- Kapacita: 71 l
- Provedení: Černé sklo
- Energetická třída: A
- Rozpětí teplot: 50-250 °C
- Ovládání: Elektromechanické, bílý displej + 2 Ovládací kno?íky
- Dvířka: Studená, 2 skla
- Funkce: Statické pečení, Konvenční pečení, Horký vzduch, Gril, Turbo Gril, Rozmrazování, Vyhřívání dolní části, Chléb
- Press to Clean - jednoduché vyndávání vnitřních skel
- Smooth 2 Close - tlumené dovírání dvířek
- Ventilátor s kruhovým tělesem
- Design: Nerezové madlo + 2 ovládací kno?íky v barvě broušená nerez
- Čištění: Parní čištění
- Osvětlení: 1 vnitřní halogenové světlo 25 W
- Výsuvy: Bez výsuvů, lze dokoupit z nabídky příslušenství
- Příslušenství: 2 chromované závěsné boční rošty, 1 mělký a 1 hluboký smaltovaný plech, 2 chromované rošty
Pečící funkce
- Statické pečení (Běžné tradiční pečení) - zdroj tepla jde shora a zdola. Rovnoměrné pečení jakéhokoliv jídla pouze na jedné úrovni.
- Konvenční pečení (Pečení s recirkulací) - kombinace ventilátoru spolu s horním a dolním topným článkem. Stálé a jednotné teplo peče a opéká pokrm rovnoměrně. Vhodné pro pečení masa, koláčů s tekutou náplní uprostřed na jedné až dvou úrovních.
- Horký vzduch - pro přípravu různých druhů jídel, které vyžadují stejnou teplotu na několika úrovních současně. U této funkce nedochází k vzájemnému přenosu vůní mezi jednotlivými jídly.
- Gril - zapne se topný článek grilování v horní části trouby. Rychlé, infračervené opékání povrchu zajistí jemnou strukturu masa uvnitř. Ke grilování steaků, kebabů a uzenin, ale i k zapékání nebo gratinování zeleniny nebo k opékání topinek.
- Turbo Gril - zapne se topný článek grilování v horní části trouby a ventilátor. Propojuje jednosměrné sálání tepla s vynucenou recirkulací vzduchu uvnitř trouby. Tím se zabrání spálení povrchu pokrmu a zvýší průchod tepla. Ideální pro pečení velkých kusů masa (kýt, rostbífů, kuřat).
- Rozmrazování - určeno pro rychlejší rozmrazování jídla.
- Vyhřívání dolní části - k propečení spodní vrsty pokrmu dohněda. Ideální pro pomalou přípravu pokrmů, k záverečné tepelné úprave šťavnaných pokrům či k zahušťování omáček.
- Chléb - k pečení chleba různých druhů a velikostí.
Funkce a výhody
- Více místa, více flexibility - Se standardními vnějšími rozměry, ale díky vnitřnímu objemu 71 litrů garantují trouby velkou všestrannost užití vnitřního prostoru. Tento velký objem přidává o cca. 20 % více prostoru, s možností umístit rošty nebo plechy až do 5 různých úrovní.
- Jednoduchá údržba - Všechny pečicí trouby Franke mají hladký vnitřní prostor a snadno vyjímatelné závěsné boční rošty pro jednoduchou údržbu.
- Teleskopické výsuvy - Vnitřní prostor trouby umožňuje umístění teleskopických výsuvů v 5 různých úrovních podle potřeby pečení. Teleskopické výsuvy jsou používány pro zajištění vedení plechu nebo roštu při jejich vytahování z prostoru trouby. Kontrola jídla v průběhu pečení se tak stává jednodušší a bezpečnější.
- Tlumené dovírání - Smooth 2 Close dvířka - systém, který používá panty nové generace pro tlumené dovření dvířek pečicí trouby, aby se zabránilo prudkému nárazu.
- Parní čištění - Tato čisticí funkce využívá energii páry k čistění trouby bez použití čisticích chemických prostředků. Tento chytrý čistící proces pracuje se 200 ml vody nalitými do určeného prostoru trouby při nízké teplotě varu a trvá jen 35 minut. Toto řešení garantuje prokazatelné úspory energie s respektem k životnímu prostředí.
- Press to Clean - Jedná se o jednoduché řešení vyjmutí vnitřních skel dvířek bez použití speciálních nástrojů, pouze stlačením rukou.
Zboží zařazeno v kategoriích
Potřebujete poradit?

Šárka Vlčková
+420 730 966 873
(Po-Pá, 9-16 hod.)